Marin – Man, Alibec, Sorescu. Niță, H. Moldovan – Cr. Manea, T. Băluță, Cicâldău, Olaru, Moruțan, Oct. Popescu, Al. Tănase, L. Munteanu. Selecționer: Edward Iordănescu. BELARUS: Kudravets – Poliakov, Volkov, Iuzepciuk, Malkevich, Selyava – Kovalev, Iablonski, Ebong, Grechikho – Khvashchinskiy. Rezerve: Plotnikov, Makavchik – Stepanov, Bykov, Khadarkevich, Klimovici, Bakhar, Morozov, Bocherov, G. Șevchenko, Șvetsov, Kaplenko. Selecționer: Georgi Kondratjev. Lotul României pentru meciurile cu Andorra și Belarus PORTARI: Florin Niţă (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuţ Radu (Auxerre | Franţa, 2/0), Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0); FUNDAŞI: Andrei Raţiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuţ Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăguşin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Marius Ştefănescu (Sepsi OSK, 2/0), Raul Opruţ (Hermannstadt, 2/0); MIJLOCAŞI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluţă (Farul Constanţa, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Şut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruţan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0); ATACANŢI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanţa, 27/2), Louis Munteanu (Farul Constanţa, 0/0).
UEFA a luat această decizie pentru toate partidele bielorușilor considerate pe teren propriu în actualele preliminarii. România a făcut trei antrenamente la București înaintea meciului cu BelarusJucătorii au efectuat astăzi ultima ședință de pregătire în România, înaintea meciului de pe ”Szusza Ferenc”, de la Budapesta, iar jucătorii se prezintă foarte bine. Disputa va începe la 21:45 și va putea fi urmărită în format Live Text pe digisport.
Peretz 56′ / Dasa 36′-autogol) 28 martie: ROMÂNIA – Belarus 2-1 (Stanciu 17, Burcă 19 / Morozov 86), Kosovo – Andorra 1-1 (Zhegrova 59 / Rosas 61), Elveţia – Israel 3-0 (Vargas 39, Amdouni 48, Widmer 52) 16 iunie: Kosovo – ROMÂNIA 0-0, Belarus – Israel 1-2 (Ebong 16 / Weissman 85-pen., Gloukh 90+2), Andorra – Elveţia 1-2 (M.
635 locuri. S-au jucat până acum în Grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024: Andorra – România 0-2, Israel – Kosovo 1-1, Belarus – Elveţia 0-5 (25 martie); România – Belarus 2-1, Kosovo – Andorra 1-1, Elveţia – Israel 3-0 (28 martie). Iordănescu – îngrijorat, Kondratjev – optimist „Suntem foarte obosiți pentru că timpul a fost inamicul nostru, coroborat cu drumul. Am dormit puțin, băieții nu au avut timp de odihnă, am avut întârziere și cu avionul. Provocarea cea mai mare a noastră este să recuperăm din punct de vedere fizic jucătorii, pentru că mental sunt destul de bine”, a declarat Edi Iordănescu, selecţionerul „tricolorilor”, înainte de meciul România – Belarus.
Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat lotul pentru cele două meciuri. Înainte de a începe acţiunea echipei naţionale, Cristi Dulca a tras mai multe concluzii în direct la Prima Sport. El susţine că România nu a mai avut niciodată o şansă aşa mare de a se califica la un turneu final. ”Suntem cel mai aproape de o calificare la un turneu final. O şansă mai mare nu ştiu dacă am mai prins în ultimele calificări”, a spus Cristi Dulca. Rezultatele Grupei I: 25 martie: Belarus – Elveţia 0-5 (Steffen 4′, 17′, 29′, Xhaka 62′, Amdouni 65′), Andorra – ROMÂNIA 0-2 (Man 35’, Alibec 50’), Israel – Kosovo 1-1 (D.
„În meciul cu Andorra mi s-a părut că echipa naţională a României nu a jucat la puterea sa maximă. Ca jucător, mie îmi place Răzvan Marin. Noi am avut jucători cu ceva probleme medicale şi când am jucat împotriva Elveţiei, favorita grupei noastre, am fost nevoiţi să facem anumite schimbări în echipă pentru a ne păstra forţele pentru partida cu România”, a replicat selecţionerul bielorus Georgiy Kondratjev. Meciul România – Belarus va fi arbitrat de olandezul Allard Lindhout. Acesta va fi ajutat de asistenții Rogier Honig și Rens Bluemink, iar al patrulea oficial va fi Jochem Kamphuis (toți din Olanda). Allard Lindhout s-a aflat la centru la meciul pierdut în Gruia, scor 0-1, de CFR Cluj în acest sezon de Conference League contra celor de la Sivasspor.
Semnal de alarmă tras pentru naţională înainte de meciul cu Belarus: ”O şansă mai mare nu ştiu dacă am mai prins să ne calificăm! ” | VIDEO EXCLUSIVmail-share icon Email Belarus - România va avea loc joi, de la 21:45, şi va putea fi urmărit în format live-text pe site-ul Primasport. ro. În octombrie, naţionala României dispută alte două partide din preliminariile Campionatului European – Germania 2024, joi cu Belarus şi duminica viitoare cu Andorra, în preliminariile Euro-2024.
Solid Urea from Russia and Ukraine ... Belarus, Lithuania, and Romania, for which antidumping duty orders were direct, evidence of the adverse effects of unfairly traded imports on domestic ...
România, în haine noi România va evolua în această seară în noul echipament galben complet. Noul echipament al echipei naționale beneficiază și de un nou font pentru numere. Acesta este în ton cu elementele tradiționale și împrumută liniile Coloanei Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuși, ca un simbol al iubirii infinite a suporterului român pentru echipa națională și a dorinței „tricolorilor” de a le aduce acestora satisfacție. România – Belarus, echipe probabile: ROMÂNIA: I. Radu – A. Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț – Stanciu, M. Marin, R.
Belarus - România. Ultimul antrenament la București înaintea zborului spre BudapestaElite League U20: Romania - Anglia, joi, 18:00, DGS 1 Preliminarii EURO: Spania - Scoția, joi, 21:45, DGS 1 Aflată pe locul secund în Grupa I de calificare la turneul final, selecționata condusă de Edi Iordănescu și-a propus să câștige jocul din 12 octombrie, pe care Belarus este nevoită să-l organizeze la Budapesta, fără spectatori.
Băluță (44 Cicâldău), N. Stanciu (77 M. Marin) – Moruțan (65 Al. Dobre), Alibec (77 Fl. Tănase), Man (65 Oct. Popescu). Rezerve: Fl. Niță, Moldovan, Cicâldău, Rus, L. Munteanu, Olaru, M. Marin, Al. Dobre, Fl. Tănase, Oct. Popescu, Sorescu. Selecționer: Edward Iordănescu. BELARUS: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev (85 Grechikho=, Selyava, Yablonski (64 Klimovich), Ebong – Bakhar (77 Morozov), Khvaschinski (46 Yuzepchuk). Rezerve: Makavchik, Kudravets, Stepanov, Shvetsov, Polyakov, Shauchenka, Bacharou, Yuzepchuk, Kaplenko, Grechikho, Klimovich, Marozau. Selecționer: Georgi Kondratjev. Arbitru: Allard Lindhout. Asistenți: Rogier Honig, Rens Bluemink (toți din Olanda). Arbitru VAR: Dennis Higler. Asistent VAR: Clay Ruperti (ambii din Olanda) Stadion: Arena Națională, capacitate: 55.
Foreign Operations, Export Financing, and Related Programs United States. Congress. House. Committee on Appropriations. Subcommittee on Foreign Operations, Export Financing, and Related Programs · 1998 · Economic assistance, American... Belarus ) or the result of natural resource extraction ( e.g. , Azerbaijan ) , and would be even greater if economic reforms were adopted . The lack of ...