top of page

Broken Chains Inc Group

Public·65 members

Shqipëria Republika Çeke shiko live 12.10.2023

Studio LIVE - Lajmet më të fundit, analiza, të ftuar, lidhje direkte. E enjte ... Republika Çeke. Video të fundit në kategorinë Sport Të gjitha · 'Partizani një ...Shqiptarja.com · 18 korr 2023

Republika Çeke-Shqipëri, sonte sfida e Kombëtares në Pragë! | Top Albania Radio | It’s timeMbrëmjen e sotme, Shqipëria e futbollit do të zbresë në fushë në “Fortuna Arena” pasi në orën 20:45 e pret Çekia, në një takim të vlefshëm për kualifikueset e Europianit 2024. Një sfidë mjaft e rëndësishme për ecurinë e kuqezinjve, gjë të cilën e pranoi dhe trajneri Silvinjo, i cili doli në një konferencë për shtyp duke shpalosur objektivat. Eshtë një ndeshje e rëndësishme. Eshtë e drejtë se janë 2-3 ditë në dispozicion, por e njëjta gjë është dhe për kundërshtarin. Kështu janë gjërat, punohet. Eshtë menaxhimi i grupit, i lojtarëve në nivel individual dhe padyshim videot e shumë informacione të tjera. Nuk ka shumë punë brenda fushës, më shumë ka jashtë. Sigurisht që jam i kënaqur me grupin, janë në gjendje të mirë, të gjithë duan të luajnë. Motivimi është i mirë, jam i kënaqur në këtë aspekt. Eshtë një ndeshje e vështirë, të gjithë e dinë. Shumë lojtarë janë mësuar me ndeshje të tilla, të gjithë duan të luajnë, jam i kënaqur në këtë aspekt. Mungesa e Laçit në mesfushë? Ende nuk kemi vendosur për formacionin. Padyshim do të menaxhojmë mirë të gjithë lojtarët, nesër (sot) do të bëjmë një përgatitje të fundit e do të flasim dhe ata që janë 100% do të shkojnë në ndeshje. Niveli i përqëndrimit në një ndeshje të tillë duhet të jetë maksimal. Shqipëri-Republika Çeke, 1139 bileta në shitje | RTSH Sport1139 bileta në shitje. FSHF ka njoftuar se ditën e martë, ora 12:00 do të dalin në shitje bileta të tjera për ndeshjen mes Shqipërisë dhe Republikës Çeke, takim i vlefshëm për kualifikueset e Europianit, “Gjermani 2024”. Siç bëhet e ditur, janë bileta të rezervuara për tifozërinë çeke, por që nuk i kanë shfrytëzuar. Kështu, të gjitha këto bileta do të vihen në dispozicion të tifozërisë kuqezi. Njoftimi i FSHF-së: Njoftojmë sportdashësit se ditën e nesërme, e martë, ora 12:00 do të kenë mundësi të blejnë bileta për ndeshjen Shqipëri-Çeki në mënyrë elektronike në faqen https://al. Në 27 mars përballet me Shqipërinë, Polonia 'bie' në Çeki, mposhtet me rezultatin bindës nga vendasit - Shqiptarja. comPolonia e cila do të jetë kundërshtarja e parë e Shqipërisë në kuadër të ndeshjeve kualifikuese të ‘Euro 2024’ e ka nisur në mënyrën më të keqe të mundshme rrugëtimin e saj në kompeticion duke u mposhtur 1-3 nga Republika Çeke. Nesër sfida me Çekinë, Rraklli: Kemi ekip me cilësi, do të fitojmë! Lojtarët më të mirë të vijnë të luajnë me Kombëtaren 2023-10-11 20:48:57 Ndeshja me Çekinë/ Nga ndalimi i flakadanëve e mbulimi i fytyrës, policia u rikujton masat tifozëve në stadium 2023-10-11 19:30:34 Sylvinho para Çekisë: S’më intereson nga vijnë lojtarët, dua Shqipëri me shpirt dhe zemër 2023-10-11 19:20:31 A do të kënaqet Sylvinho me një barazim me Çekinë? Ja përgjigjja e trajnerit të kombëtares 2023-10-11 19:15:04 ‘Ismajli, mungesë për të gjithë skuadrën’, kapiteni Gjimshiti: Shpresoj të shënoj nesër, nëse nuk jam unë mjafton të jetë dikush tjetër 2023-10-11 19:07:41 Broja s'ia del për Çekinë, Sylvinho: Nesër ndeshje shumë e rëndësishme por jo vendimtare! Gjimshiti: Shkojmë në Euro 2024 2023-10-11 18:31:48 Në heshtje dhe pa konsultim, FSHF ndryshon sërish skemën e Superligës! 'Final 4' me gjysmëfinale dhe finale 2023-10-11 14:34:37 Rudi Vata dërgon Kombëtaren në Euro 24, ish-kapiteni për Report TV: Jasir Asani është ndjerë i diskriminuar, Sylvinho ka sjellë optimizëm 2023-10-11 13:33:31 Armando Broja te Interi? Drejtori i zikaltërve flet nga Tirana, Ausilio: Larguam Brozovic për t'i dhënë hapësira Kristjan Asllanit 2023-10-10 21:13:57 Formacioni/ Mungesa dhe dyshime në Kombëtare, Sylvinho projekton ekipin anti-Çeki 2023-10-10 16:44:23 'Luajmë pa efuroi dhe koshientë për forcën e Çekisë', Ramadani dhe Seferi thirrje tifozëve: Jo flakadanë, na duhet mbështetja juaj 2023-10-09 14:20:52 Shtatë gola në kryeqytet, Partizani mposht me vështirësi Kukësin! Erzeni fiton derbin me Teutën, Laçi i merr tri pikë Skënderbeut 2023-10-09 11:00:35 GOLAT/ Atl. ((FUTBOLLI!)) Shqipëria Polonia drejtpërdrejt live 10 shtato 10 sht 2023 — (SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07.09 4 ditë më [SHIKO TV-] Shqipëria Polonia shiko live 10/09/2023 20 orë më parë ... Çeki-Shqipëri/ Presing i kuqezinjve në minutat e para, ndiqni sfidën “Live” | BoldNews. alShqipëria po luan ndaj Çekisë në Pragë një ndeshje shumë të rëndësishme për kualifikueset e EURO 2024. Një rezultat pozitiv në “Fortuna Arena” do të ndihmonte kuqezinjtë për të vazhduar drejt fazës finale të turneut, teksa aktualisht mbajnë vendin e dytë në grup, 1 pikë pas çekëve kryesues. Bie në sy se trajneri Silvinjo ka vendosur që t’i besojë përsëri Mitajt krahun e majtë të mbrojtjes nga minuta e parë, duke kaluar Hysajn djathtas dhe sakrifikuar kështu Balliun, i cili e nis ndeshjen nga stoli. 3. Identification of the specific material that is claimed to be infringing or the subject of infringing activity, along with sufficient information for kanaleshqip. live to locate the material. To expedite the process, please provide details such as the broadcaster's feed and the time of the alleged infringement. 4. Contact information that enables kanaleshqip. live to reach you, including an address, telephone number, and email address. 5. A statement declaring that you have a good faith belief that the use of the material in question is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law. 6. A statement affirming the accuracy of the information provided in the notification and acknowledging, under penalty of perjury, that you are authorized to act on behalf of the owner of the allegedly infringed exclusive right. Notat e lojtarëve, Republikë Çeke 1-1 Shqipëri: Asani Te çekët larg më i miri ishte Tomas Sucek me notën 8.1. Notat e lojtarëve të Republikës Çeke dhe Shqipërisë. Czech Republic – Albania Live Shiko konkurset dhe ... Klan HDThe TV channels featured on our website, which are sourced from the Internet (such as YouTube, official TV channel sites, and other open sources), are freely distributed and do not require special permissions for publication.... We are committed to addressing valid claims of copyright infringement. If you are a copyright owner or an authorized agent and believe that any content hosted on our website (kanaleshqip. live) infringes upon your copyrights, please submit a written notification containing the following information to confirm the necessary requirements: 1. A physical or electronic signature of an authorized person acting on behalf of the alleged infringed exclusive right owner. 2. Identification of the copyrighted work claimed to have been infringed. If multiple copyrighted works on the kanaleshqip. live website are involved, please provide a representative list of such works. PASMIグループ [[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË@@]]***] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt live 7 shtator 2023 (shiko tv) Kosova Lihtenshtajni shiko live 16 korrik 2023 Ka.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• thracexcigesleape
  • Emma Batler
    Emma Batler
  • Carol Lawrence
    Carol Lawrence
  • star lord
    star lord
  • Neharika Dagar
    Neharika Dagar
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page