top of page

Broken Chains Inc Group

Public·64 members

Hrvatska Turska prijenos 12 listopada 2023

Pratite Turska - Hrvatska rezultate, međusobni omjer, nedavne rezultate, vijesti i ostale informacije na Rezultati.com stranici.

Odgovara li Vam to što imate pauze u minutaži u Realu? "Ovo je jedna nova situacija za mene, ne igram kao prije i koliko bih htio. Mislim da svi znate da ja uvijek želim igrati, ne želim pauze i odmore. Dok igram se najbolje osjećam i pripremam. No situacija je takva i može imati neke pluseve za budućnost. Vidjet ćemo, ali ja to ne želim. Ja želim igrati ako treba svaka tri dana jer se fizički osjećam dobro. Ovo su utakmice koje ti mogu promijeniti reprezentativnu karijeru. Velika je utakmica protiv velike ekipe. Od tih igrača očekujemo da iskoriste priliku i pokažu zašto su tu". Jeste li razgovorali s Markom Livajom? "Nisam razgovarao s njim. Jedino što mogu reći jest da mi je žao što Marko više nije tu s nama. On je donio tu odluku i zna koji su razlozi za nju. Modrić: 'S Livajom se nisam čuo; Dalić: 'Petković i Juranović neće krenuti'Hrvatska sutra od 20. 45 igra jednu od ključnih utakmica u kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo koje se iduće ljeto održava u Njemačkoj. U sklopu šestog kola Vatreni će po prvi puta zaigrati na Pampas Areni u Osijeku, a protivnik će im biti Turska. Hrvatska je trenutno prva u skupini sa 10 bodova, isto koliko ima i Turska, ali oni imaju utakmicu više. Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. Koliko imate svježine za dva vrlo teška susreta? "Svježine i motivacije ima, dobro se osjećam. Pun sam želje i elana i jedva čekam opet predvoditi Hrvatsku kao kapetan. Jedanaesterac? Ako bude, vidjet ćemo tko će pucati. Nekad pucaš ti, nekad prepustiš nekom drugom, ovisi kako se osjećaš, ali ako dođe do toga, volio bih preuzeti odgovornost kao i uvijek". Jeste li kao kapetan obavili razgovor s nekim igračima koji će pomalo neočekivano dobiti veliki ulogu? Primjerice, Musa, Brekalo, Beljo... "Sigurno da su te ozljede dosta veliki hendikep za nas, ali je ovo i velika prilika za te igrače koji će igrati. Tako će korisnici ovog kanala u Hrvatskoj moći pogledati sve utakmice Hrvatske. Do petka navečer postojala je opcija da to ne bude tako, jer SportKlub, koji ima ugovor s FIBA-om, nije računao da mora platiti nešto za ovaj turnir, a HRT i ArenaSport očito je, nisu bili zainteresirani. Stvar je spasio MaxSport... Da se ne osjećam dobro, bila bi druga priča. Mentalno se isto dobro osjećam. No to je sve jedan normalan proces i tako ga prihvaćam". Može li Vas Arda Guler zamijeniti u Realu, što mislite o njemu? "Arda je odličan dečko i ekstra talent. Šteta što to još nije imao priliku pokazati madridskoj publici zbog ozljede. Pred njim je blistava budućnost i donijet će puno sreće Madridovim navijačima". Je li ovo nova prilika da pokažete zajedništvo i snagu kada nedostaje puno važnih igrača? "Svaki put kad bi nam nedostajali neki važni igrači, uvijek bismo se skupili i pokazali to zajedništvu i snagu i kao kolektiv ih nadomjestili. Očekujem da isto tako bude i sutra". Subota, 12. kolovoza Ukrajina - Bugarska (16. 00) Turska - Island (19. 00) Nedjelja, 13. kolovoza Nizozemska - Švedska (11. 30) HRVATSKA - BELGIJA (14. 15 - MAXSport) Island - Ukrajina (17. 00) Turska - Bugarska (19. 45) Ponedjeljak, 14. kolovoza Belgija - Nizozemska (16. 00) HRVATSKA - ŠVEDSKA (19. 00 - MAXSport) Utorak, 15. kolovoza Bugarska - Island (16. 00) Turska - Ukrajina (19. 00) Srijeda (16. kolovoza) HRVATSKA - NIZOZEMSKA (16. 00 - MaxSport) Belgija - Švedska (19. Hrvatska - Turska kladionica i prijenos uživo - JohnnyBet prije 6 dana — Hrvatska - Turska kladionica i prijenos uživo bit će česte ključne riječ dana, jer je ulog koji potencijalno nosi ova utakmica vrlo velik i ... Hrvatske košarkaše ni ovoga puta nećemo moći gledati na HRT-u! Stvar je spasila druga TV-postajaU samo predvečerje istanbulskog turnira pretkvalifikacija za Olimpijske igre dogovoreni su izravni prijenosi utakmica hrvatske reprezentacije za područje naše zemlje. Hrvatski telekom je od FIBA-e kupio prava za ovaj turnir pa će se utakmice moći pratiti na MaxSportu, kanalu na kojem se inače mogu pratiti utakmice HNL-a i hrvatskih nogometnih klubova u europskim kvalifikacijama. Nije se tu radilo, kako se može doznati, o nekim nebeskim svotama. FOTO/VIDEO U18 reprezentacija na EP: I Turska upisala 23. srp 2023. — TURSKA – HRVATSKA 81:69 (19-15, 12-17, 23-23, 27-14). Unatoč visokom Protivnik je Poljska, a prijenos uživo možete pratiti na programu ... Grebza.com: Hrvatska i Turska igraju svoju kvalifikacijsku prije 12 sati — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Turska? Utakmicu kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo – ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page